2013. augusztus 12., hétfő

Tök sokat főzök ám, tényleg...

... például hagymalekváros rétest, szilvás prószát, kölesfelfújtat, tacot, mac'N'cheese-t...

...de minden erőmet elveszi, hogy készülök Kínába egy évre.

Sajnos a blogom is megsínyli majd ezt- odaátról ugyanis nem elérhető a blogger felülete. Tervezek írni egy blogot, az utazásról, kajáról, személyes dolgokról, aminek címét, annak, aki kéri, szívesen megadom. Csupán annyi, hogy a Kollégista Gurman Kínában kóstolgatja majd a karamellás sült szöcskéket jövőre, és nem is biztos, hogy visszatér ehhez a kis béna bloghoz.
Még meglátjuk.

Mindenesetre, örülök, ha adhattam, valamint köszönöm nagyon sok "blogbarátnak", amit tőlük tanulhattam! :)

Puszi-puszi.

5 megjegyzés:

 1. Engem nagyon érdekelne a következő blogod is:) Majd kérlek küld el az elérhetőségeit:) Nagyon szeretem ezt az oldaladat, remélem valamilyen formában majd folytatod kintről is:)

  VálaszTörlés
 2. Bár csöndben követtelek idáig, de muszáj vagyok szólni, hogy a "kínás" blogod engem is érdekelne... :)

  VálaszTörlés
 3. Nekem az egyik kedvenc kajabloggerem voltál/vagy,sajnálni fogom ha már nem írod tovább. Mindenesetre én is kérem szépen majd az új blog címét :))

  VálaszTörlés
 4. Nekem ez az első megnyílvánulásom, de engem is érdekelne az új blogod. Má jó ideje követem a munkásságodat. :)

  VálaszTörlés
 5. Kedves webmester,


  Észrevettük, hogy sok finom receptek talállhatók a blogodon, és egyúttal szeretnénk bemutatni neked az új honlapunkat, http://www.osszesrecept.hu/ ahol a felhasználók válogathatnak több mint 85 000 összegyüjtött receptek közül. Az oldalon szintén talállható egy rangsor a leggyakrabban látogatott blogokról. Ha hozzácsatolod a te blogodat is, mi indexeljük a recepteket, és a felhasználók ezután receptjeidet könnyen megtalállják a keresőnk segítségével, majd a recept klikkelése után átirányítja őket a te blogodra. Tehát egyre több látogatód lesz az oldalon. Ne aggódj, minden teljesen ingyenes.

  Osszesrecept.hu testvéroldalai megtalállhatók világszerte. Nagyon örülnénk, ha a te blogod is része lenne ennek a nagy családnak.

  Ha bármilyen kérdésed van, kérem lépj velünk kapcsolatba, szivesen segítünk bármivel.

  Üdvözlettel,
  info@osszesrecept.hu

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...