2012. augusztus 9., csütörtök

Az első termés!már most két szemmel több, mint tavaly! :D
És még van rengeteg virág, és még több kis... zöld izé!

5 megjegyzés:

 1. hello, megjelentél nyomtatásban. mivel azonban a hvg amúgy számomra teljesen értelmetlen célú, határozottan fényes papírt pazarló campus kiadványában láttalak, nem tudom, jó vagy rossz néven vennéd-e a gratulációt, szóval, ahogy gondolod+ :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. ööö...hát...mivel nem is tudtam róla...nem tudom, hogy vegyem, de köszi. a fényes papírért és szóróanyagért én is mérges vagyok... de az eduline-os cikk sem lett olyan amilyennek gondoltam volna, elég sok válaszomból lett furcsaság, hogy finoman mondjam. Többet nem adok interjút az biztos...

   Törlés
 2. jobban megnéztem, http://hvgplusz.hu/CampusPlusz/ szakmai partner: eduline.hu, rákerestem ott is, http://eduline.hu/felsooktatas/2012/3/5/Sporolasi_modszerek_kollegistaknak_DN46WN gyk. tök ugyanaz, kicsit színesebben-szagosabban, linkek nélkül.

  (van benne pl. 10 oldal miniinterjúnak nevezett rész, ahol oldalanként egy-egy - budapesti - egyetemistát kérdeznek olyasmiről, hogy mikor kel, mennyit alszik vizsgaidőszakban, reggelizik-e -, itt az oldalak 3/4-ét kitakarja a fotó. a fényes papírral még kazánt sem lehet fűteni, basszus)

  VálaszTörlés
 3. Gratulálok a terméshez, abszolút átérzem az örömöd :)
  Hajrá a többihez!
  kata a spájzból

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...