2011. április 3., vasárnap

Ó, az a gyönyörű kenyér!

Most csak sima dnk, tönkölylisztből, zabpehellyel, zabkorpával, lenmaggal, mert valami rusztikusra volt kedvem. És csodálatos kenyereket mutató videó. Mindig bolondnak éreztem magam kicsit, hogy szeretnék egy frissen sült, ropogós kenyér belsejébe költözni...


3 megjegyzés:

 1. Szia!

  Mint gasztrobloggernek, szeretném a figyelmedbe ajánlani a gasztro.miner.hu oldalt, ahol a gasztronómiai témájú blogokat jelenítjük meg egy helyen, és az online elérhető Gasztroblogger Szakácskönyvet, ahová blogodból valószínűleg néhány receptet külön is kiemelünk.

  Szeretnénk, ha a Te blogod is megjelenhetne oldalunkon, s ehhez hozzájárulásodat szeretnénk kérni (szabályunk, hogy csak azok bejegyzései jelennek meg, akik ehhez hozzájárulnak). A bejegyzésedből csak egy kivonat jelenik meg honlapunkon és esetlegesen egy kis kép: ha valaki el szeretné olvasni írásodat, akkor a blogodra fog eljutni. A csatlakozásnak anyagi vonzata nincs, a bejegyzések első egy-két mondatának listázásához a blog feedjét dolgozzuk fel, tehát semmilyen technikai teendőd sincs. Az eddigi tapasztalatok alapján napi további 50-100 látogatót is jelenthet, ha bekerül valaki a listába.

  Amennyiben úgy döntöttél, csatlakoznál hozzánk vagy kérdésed van, kérlek írj az info kukac miner pont hu-ra!

  Üdvözlettel:
  Miner.hu

  VálaszTörlés
 2. Nagyon csinos lett :)

  A belseje lyukacsos volt?

  VálaszTörlés
 3. köszi:) ahhha:) azért szeretem a dnkt, mert éppenhogy olyan jó nagy lyukacsos, rusztikus, parasztos lesz a kenyér, nem pedig olyan finomkodós-foszlós. Meg amilyen sikérszálak lesznek a hosszú keléstől.... hát olyat ember nem tud dagasztani szerintem:)

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...